Snitele De Pui Cu Pesmet
Snitele De Pui Cu Pesmet. Se tavaleste fiecare felie de carne prin 4. Ba se imbiba cu ulei va prezint aceste snitele din piept de pui pane facute de baiatul meu de 7 ani. In a doua pui faina; Procedati la fel si cu cealalta jumatate de piept de pui. O reteta aromata pentru un pranz usor.
Totusi, alegeti fulgi de porumb fara zahar si daca puteti, chiar bio. Sarati si piperati carnea apoi o bateti usor cu ciocanul de snitele. 500 g piept de pui, 2 oua, faina, pesmet, 100 g parmezan ras, sare/piper/ghimbir. O reteta aromata pentru un pranz usor. Ca sa lucrati usor si sa nu vi se incarce mainile cu faina, pesmet si ou.
Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri sa nu se adune la prajit, le pipera, le saram.
O reteta simpla si banala dar care totusi creeaza probleme multora: Apoi se bat cu ciocanul de snitele pana devin subtiri. Intro farfurie batem bine ouale cu putina sare. In a treia amesteci parmezanul cu pesmetul. Piept de pui, pesmet panko, oua, sare, condimente.
Sunt usor de preparat si pe. 1 piept de pui mare fare oase si piele 150 g faina 1 lingurita sare 1 lingurita usturoi granulat 1 lingurita ceapa granulata 2 oua batute 300 g pesmet ulei pentru prajit. Sunt sanatoase, se fac repede, nu 1 piept de pui zdravan si generos, adica mare. Snitele din piept de pui, suculente si pufoase, cu faina, ou si pesmet. Piept de pui 1 kg, oua 5 buc, faina 300 g, pesmet 400 g, sare 1 linguri, piper negru macinat 1 lingurite, ulei 200 ml.
O reteta simpla si banala dar care totusi creeaza probleme multora:
Felul principal foarte ușor 35 min 804 kcal. Pesmetul se pune pe o farfurie lata. Sarati si piperati carnea apoi o bateti usor cu ciocanul de snitele. Pieptul de pui se feliaza subtire, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti si se lasa asa vreo 10 min la frigider. Sunt sanatoase, se fac repede, nu 1 piept de pui zdravan si generos, adica mare.
Ouale se bat putin cu furculita cu putina sare, doar cat sa se lichefieze si sa faca putina spuma la suprafata. 500 g piept de pui, 2 oua, faina, pesmet, 100 g parmezan ras, sare/piper/ghimbir. Feliile de carne se scurg bine de ou si in final se dau prin pesmet. Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in intro farfurie batem bine ouale cu putina sare. Daca apasati aici veti fi directionati la reteta.
Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.
Savuroase, cu un gust clasic, dar de care nimeni nu se satură niciodată; O reteta aromata pentru un pranz usor. Ardei umpluti cu carne de porc. Sarati si piperati carnea apoi o bateti usor cu ciocanul de snitele. Pîrjoale cu un mic secret rețeta mămicii mele/маменый котлетки с маленьким секрет.
Posting Komentar untuk "Snitele De Pui Cu Pesmet"